Egyedi méret, szín
vagy akár forma...

Álmodja meg és mi megvalósítjuk!

Bemutatótermünk állandó nyitva tartással rendelkezik a soroksári úti OBI áruházban
Hazai gyártású prémium kategóriás termékek és külföldről importáltak egyaránt

Egyedi méret, szín
vagy akár forma...

Álmodja meg és mi megvalósítjuk!

Bemutatótermünk állandó nyitva tartással rendelkezik a soroksári úti OBI áruházban
Hazai gyártású prémium kategóriás termékek és külföldről importáltak egyaránt

Bemutatkozás

firest biokandalló

Biokandalló. Mi az?

Új fogalom a lakberendezési-, és kényelmi berendezések területén. A lényege abban áll, hogy igazi kandalló élményt nyújt valódi tűzzel, de füstöt és kormot nem termel. A biokandallók legnagyobb ütőkártyája az, hogy használatukhoz nem kell kémény, ezáltal szinte csak fantázia kérdése, hogy hol használjuk. E lényegi kérdés mellett további előnye, hogy olcsó, gyorsan telepíthető és környezetbarát, mert bioetanolt égetünk benne. A biokandalló tehát egy trendi, XXI.sz.-i termék, amely lakásunk dizájn elemeként, fűtőeszközeként és relaxációs központjaként igazi „3 in1” megoldás lehet a városi ember számára. Vitamin a léleknek…

A tűz ősidők óta fontos szerepet tölt be az ember életében. Praktikus hasznosításán túl a népek hiedelemvilágában is misztikus jelentőséggel bírt. A modernizáció az utóbbi évtizedekben elvette tőlünk ezt az élményt, a lángok kiszorultak a lakásokból és szerepüket korszerű fűtéstechnikai eszközök vették át. Az emberek többségében azonban megmaradt a tűz közelsége iránti vágy és romantika. A táncoló láng gyönyörűség és titok egyben. Ki ne hallott volna még ismeretségi körében arról álmodozni valakit, hogy mennyire szeretne egy kandallót az otthonába? E vágyaknak manapság az szab gátat, hogy a városi lakások döntő többségében nincsenek kémények. 

A füstelvezetés problémája sok embert foszt meg e csodálatos látványtól, a lángokba révedés nagyszerű érzésétől. Az ember akkor érzi át, hogy mit kaphat a tűztől, amikor térdére könyökölve kezébe támasztja a fejét a lángok előtt. Aki átélte már ezt az érzést, tudja, hogy a tűz nem pusztán egy fizikai-kémiai folyamat, hanem vitamin a léleknek. A biokandallók új perspektívákat nyitnak „ősi jussunk”, a tűz lakótérbe történő visszacsempészésében, lévén, hogy nem kell hozzájuk kémény. E berendezések fűtőanyaga a környezetbarát bioetanol, amely az égés során nem termel egészségre káros anyagokat, sőt a levegő enyhe párásításával biológiai értelemben még jót is tesz velünk.

A biokandalló ragyogó megoldás azoknak, akik falbontás és malter keverés nélkül szeretnék a harmónia szigetét létrehozni otthonukban. Kérem, tekintse át kínálatunkat és fontolja meg, hogy az Ön otthonában is könnyedén ki lehet alakítani egy olyan szentélyt, amelyben a család minden tagja örömét leli majd.

Látogasson el bemutatótermünkbe és tekintse meg választékunkat! (1095 Budapest, soroksári út 33 OBI )

akciós termékek